Doorvoel je Human Design – En ervaar jouw Menselijke Blauwdruk!

Datum:

16 november, 2024

Tijd:

10:00

Locatie:

Witte Kerk

Ben jij klaar om een diepere laag van jezelf te ontdekken? Voel je de behoefte om echt te begrijpen wie je bent, voorbij alle conditioneringen en patronen die je hebt meegekregen? In deze unieke workshop ‘Doorvoel je Human Design’ gaan we samen op een reis van zelfontdekking.

✨ Verlang jij ernaar om jezelf meer te ervaren?
✨ De wijsheid van jouw lijf ontdekken en hierin te verdiepen?
✨ Heb je het verlangen om te leven vanuit wie jij écht bent?
✨ Een leven dat volledig bij jou past?
✨ Ben je op zoek naar innerlijke rust?
✨ Wil je je jezelf beter begrijpen in relatie tot anderen?

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die zich bezighoudt met persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording. Of je nu een doorgewinterde Human Design liefhebber bent of net begint met opstellingenwerk, iedereen is Welkom! Ben je nieuwsgierig naar de diepgaande inzichten van Human Design? Wil je deze inzichten doorvoelen met Opstellingenwerk en in je lijf integreren? Dan is deze workshop precies wat je zoekt! Kom en ontdek hoe je je ware potentieel kunt ontsluiten en je leven kunt transformeren!

Wat kun je verwachten?
In deze workshop combineren we de inzichten van Human Design met Opstellingenwerk en het Voorouderveld. Je leert je eigen unieke blauwdruk kennen en ervaart hoe je deze kunt gebruiken om dichter bij je ware zelf te komen. Door middel van theorie, lichaamsgerichte oefeningen, en diepgaand opstellingenwerk, krijg je inzicht in jouw energie, potentieel, en de invloeden van je (voor)ouders.

We verkennen samen de basisprincipes van jouw Human Design chart en wat deze voor jou betekenen, zowel op persoonlijk vlak als in relatie tot anderen. Het begrijpen van jouw Human Design doe je niet alleen met je hoofd, maar vooral ook met je lijf. Je gaat zelf ervaren hoe jouw energietype aanvoelt in je lijf, waar je dit precies voelt en hoe het voelt om vanuit jouw Design te leven – en hoe dat verschilt met wanneer je dat niet doet.

Je eigen chart neem je uitgeprint mee.
Weet je jouw geboorteplaats, -tijd en -datum? Dan kun je je chart gratis online opzoeken, bijvoorbeeld hier

Weet je jouw geboortetijd niet exact? Je kunt dit opvragen (tegen betaling) bij de gemeente waar je bent geboren.

𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮 𝗷𝗲 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻?
🌱 Hoe Human Design je inzicht kan geven in je energie, talenten en potentieel.
🌱 De rol van het voorouderveld en hoe het jouw leven onbewust beïnvloedt.
🌱 Hoe je met behulp van Opstellingenwerk diepgewortelde patronen kunt doorbreken.

Na het volgen van deze workshop heb je:

  • Meer inzicht in jouw Design
    Begrijp je jouw unieke energiepatroon en weet je hoe je die het beste kunt benutten in je dagelijks leven.
  • Diepgaand begrip van jouw unieke potentieel
    Doorvoel je natuurlijke kracht en ontdek de patronen die je beperken, zodat je beter door uitdagingen in het leven kunt navigeren.
  • Inzicht in de diverse types, strategieën en autoriteiten
    Leer hoe je effectief kunt samenwerken en communiceren met anderen.
  • Kennis van de basistheorie rondom Human Design
    Begrijp de fundamenten van Human Design en hoe je dit praktisch kunt toepassen.
  • Een gevoel van verbinding en saamhorigheid
    Ervaar de steun en verbinding van een groep gelijkgestemde individuen. We hebben elkaar immers allemaal nodig! Samen groeien en bloeien!

𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐚𝐫?
𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦: Zaterdag 16 november 2024
𝐃𝐮𝐮𝐫: Van 10.00 uur tot 16.00 uur
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞: Witte Kerk, Heerenweg 32, Heiloo

Investering in jezelf: €122,-
Dit is inclusief deskundige en liefdevolle begeleiding, thee, overheerlijke lunch en lekkernijen en exclusief servicekosten van €0,44,-.

Deze dag draait helemaal om JOU, en daarom zorg ik ervoor dat het niet alleen inspirerend zal zijn, maar ook aanvoelt als een waar geschenk, echt een kadootje aan jezelf! Als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via Claudia@Implicare.nl

‘Iedereen krijgt, geeft en maakt energie op zijn eigen manier.
Als je het doet op de manier die voor jou bestemd is,
ontdek je een flow van rust die je nooit zult vinden via het geijkte pad’.

– Jenna Zoë –

Wie ben ik?
Mijn naam is Claudia Sanna, oprichtster van Implicare – Gedreven door Leven. Als ervaren therapeut ben ik gespecialiseerd in (familie)opstellingen, trauma- en systemisch lichaamswerk. Mijn praktijk richt zich op mensen die vastlopen in levensvragen zoals zich voortdurend aanpassen aan anderen en zichzelf niet goed genoeg vinden. Met behulp van systemisch werk, ook bekend als opstellingen, help ik hen zichzelf te accepteren, te ontdekken wie ze werkelijk zijn en wat ze voor zichzelf betekenen.

Human Design heeft mijn hart gestolen! Vanaf het allereerste moment dat ik in aanraking kwam met dit concept, nu alweer zo’n 4 jaar geleden, heb ik mij verbaasd over de grote inzichten die het me heeft gegeven. Dit heb ik de wereld in te brengen!

Ik schreef er onlangs zelfs een blog over. Hier deel ik mijn persoonlijke reis over dit onderwerp, bekeken vanuit Human Design, opstellingenwerk en de invloed van ons voorouderveld. Samen vormen deze drie een krachtige combinatie die je kan helpen om diepgewortelde patronen te doorbreken en je te verbinden met de kern van wie je werkelijk bent. Je leest de blog HIER.

Stel jezelf eens voor hoe de wereld eruit zou zien als we leren leven vanuit onze eigen menselijke blauwdruk. Inzicht krijgen in onze eigen, unieke en individuele handleiding. Als we ons allemaal bewust worden van deze diepgaande zelfkennis en dit ervaren. Samenwerken en samenleven op de manier zoals het voor ieder van ons individueel bedoeld is.

Zouden we dan een betere versie van onszelf leven? De wereld samen een stukje mooier maken? Een wereld waarin we onszelf én de ander beter begrijpen, en weten hoe we met onszelf en elkaar om moeten gaan om in harmonie en liefde samen te leven?

And…I have a DREAM!

Die droom is om deze waardevolle kennis te verspreiden. Een droom waarin ik mijn verlangen om dit bij meer mensen onder de aandacht te brengen werkelijkheid maak. Om het leven een stukje lichter en misschien daardoor wel makkelijker te maken. Dat is waarom ik deze Opstellingen Workshop ´Doorvoel je Human Design´ heb ontwikkeld!

Mijn expertise en passie liggen in het begeleiden van opstellingen. Jou bijstaan in je persoonlijke reis en groei is iets wat ik het allerliefste doe. En doordat ik mij de afgelopen jaren steeds een laagje dieper ben gaan interesseren in Human Design en mijn eigen Design verder heb verkend en ontdekt, is het moment nu aangebroken dat ik mijn opgedane kennis en inzichten heel graag met jou wil delen in deze workshop!

Voel je Welkom!

Samen zijn we onderweg. Op weg naar een dieper bewustzijn en een vervullender leven.

Hoe meer mensen vanuit hun Human Design leven, hoe mooier de wereld 🩷

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen!

Liefs,
Claudia – Implicare 🌱

Aanmelden:

Soort ticket: Aantal: Prijs per ticket:
Doorvoel je Human Design 16-11-2024
2 Resterend
122.44
Aantal: Totaal:
Beschikbare plaatsen 25 (2 Resterend)
  • Witte Kerk
  • Heerenweg 32
  • Heiloo
  • 1851 KS

Wanneer:

  • 16 november, 2024 10:00
Deel dit event
Toevoegen aan uw agenda