Wat heeft 2020 jou gebracht?

Zo op de vooravond van de laatste dag van het jaar, blik ik terug. Wat was dit een bewogen jaar! Veel van wat ik de afgelopen jaren aan inzicht en ervaring heb opgedaan is bij elkaar gekomen. Er breekt een andere fase aan en ik voel me zoals je je kunt voelen als je het laatste stukje legt en de puzzel compleet is: voldaan, blij en ook opgelucht. Moving on!

Afgelopen jaar is een jaar geweest van tegenstrijdigheid en dualiteit. Echter ook een jaar van diepe verbinding en saamhorigheid. Dit jaar heeft mij bovenal laten inzien hoe ik wél wil leven en dát ik wil leven. Het diepe vertrouwen wat ik daarbij voel is heel fijn, echter zo nu en dan nog een tikje onrustig; het niet-weten valt mij soms wat moeizaam…😏

2020: Ik dank je voor alles wat je hebt gebracht!
Wat voor mij als waar en goed voelt heb ik aangenomen en vanuit daar ga ik verder.

Voor Implicare, mijn eigen praktijk waar ik in dit jaar een solide en stevige basis voor heb gecreëerd, is de tijd nu rijp om dieper te manifesteren. Zoals onder andere het verder opbouwen van zakelijke netwerken en uiteraard het uitbreiden binnen mijn praktijk van de systemische begeleiding en opstellingen.

Bij dit manifesteren hoort voor mij ook het nog meer nemen van de eigen verantwoording voor mijn leven. Het daarin steeds meer aannemen en dragen van dat wat er is en vol JA kunnen zegen tegen de liefde en het verlangen. Als er namelijk één kerninzicht tot mij is gekomen het afgelopen jaar, dan is dat het wel!

En met dat inzicht kwam tevens het volgende besef: het enige wat we écht te doen hebben hier op onze prachtige Moeder Aarde, is het vinden en laten schijnen van ons eigen innerlijke licht en vanuit daar enkel ZIJN.

Lieve mensen, ik wens jullie een prachtige jaarwisseling toe. Tot in het nieuwe jaar!

Hartegroet,
Claudia  🌱