Wat betekent vrijheid voor jou?

Eén van de middelen waar ik vaak gebruik van maak tijdens mijn werk, zijn kaarten.
Het maakt je bewust en geeft je inzicht op een vraag die je hebt of een situatie waar je je in bevind.
Er zijn zoveel verschillende soorten kaarten dat er altijd wel een passende vorm is voor degenen met wie ik werk.
Ik stel mezelf geregeld een vraag en leg dan daarop de kaarten. Of ik trek één kaartje voor de dag.
Laatst trok ik tijdens een intervisiebijeenkomst van mijn beroepsvereniging de prachtige Engelenkaart ‘Vrijheid’.

Je ziet haar hieronder.

Deze kaart resoneert geheel met een voor mij groot levensthema en het punt waarop ik nu sta.
Prachtig hoe passend de kaarten zijn en zich altijd ontvouwen vanuit je eigen energie ✨
De tekst die bij de kaart hoort is de volgende:
Wie echt vrij wil zijn, heeft veel te doen! Vrijheid geeft je de plicht om oplettender te zijn dan je misschien had gedacht. Het klinkt zo aanlokkelijk: ‘vrij zijn’. Voordat we in dit leven kwamen hebben we met onze hemelse helpers een levensplan opgesteld, waarin momenten van vrije besluiten en momenten van plicht zijn opgenomen. Werkelijke vrijheid betekent dat we niemand moeten volgen, maar onze eigen levensweg moeten gaan. We kunnen nooit de weg van een ander volgen, dan zouden we niet vrij zijn!
Wat betekent vrijheid voor jou?
🌱