(Her)Vind je Levenskracht! Een Workshop voor Vrouwen

Datum:

29 juni, 2024

Tijd:

10:00

Locatie:

Het Zakenstation- De Open Ruimte

Ontdek en omarm je levenskracht in deze speciale workshop voor vrouwen!

Herstel je innerlijke balans en vind je zachte, maar krachtige energie in deze lichaamsgerichte activatie workshop.

In een wereld vol dualiteit en haast, waarin we geregeld aan onszelf voorbij rennen, is er vaak (te) weinig ruimte om echt tot rust te komen. Veel mensen leven voornamelijk vanuit hun hoofd en zijn het contact met hun lichaam uit het oog verloren. En dat terwijl ons lichaam juist onze meest wijze raadgever en gids kan zijn!

Dus, lieve vrouw, verlang jij ernaar om je eigen kracht en levensenergie te (her)vinden en te omarmen? Wil je weer in contact komen met je eigen zachte, maar krachtige vrouwelijke energie? Dan is deze workshop precies wat je zoekt! Ons doel is om jou een diep gevoel van acceptatie en balans te laten ervaren, zodat je opnieuw in verbinding kunt komen met je lichaam als een wijze gids. Hierbij kun je alles in jezelf en om je heen laten zijn, zonder dat het je nog uit balans brengt.

Wie zijn wij?
Claudia Sanna, intuïtief systemisch opsteller met expertise in opstellingen- en traumawerk, systemisch lichaamswerk, familie-, ziekte en geboorte opstellingen (Praktijk Implicare, Castricum en elders), en Jacqueline Forster, trauma- en EMDR therapeut met expertise in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR en bindweefselmassage (Praktijk De wijze uil, Alkmaar en elders), hebben onze krachten gebundeld voor deze én toekomstige workshops.

Wat staat je te wachten?
We zullen gebruikmaken van lichaamsgerichte activatie-oefeningen en opstellingen, gericht op het (her)vinden van de energie in jezelf. Dit alles zal plaatsvinden in een veilige, liefdevolle omgeving waarin jij je gezien en veilig kunt voelen zodat je jouw eigen proces onder ogen kunt zien. Er is plaats voor maximaal 10 vrouwen.

Wat zeggen de inspirerende vrouwen die je zijn voorgegaan over de workshop & onze samenwerking?
✨‘De begeleiding van Claudia en Jacqueline heb ik als heel warm en liefdevol ervaren.’
✨‘Ik zag dit echt als een cadeau aan mezelf. Iedereen worstelt vaak in stilte met zichzelf. Dit is een mooie gelegenheid om in verbinding te komen met jezelf en met andere vrouwen. Zo voelen we ons niet alleen staan want dat is niet nodig.’
✨‘Claudia en Jacqueline zijn zelf voorbeelden van levendige levenskracht, het spat ervan af! Ze zorgden voor een veilige, enthousiaste, zorgzame sfeer. De opbouw ging in stappen die steeds met zorg gekozen waren. Zo kwamen we vanzelf meer in ons lijf.’
✨‘Jullie vertrouwen naar elkaar toe was duidelijk voelbaar. En daarmee legden jullie een veilige en open basis voor ons als deelnemers.’
✨‘Claudia en Jacqueline gaven mij het gevoel dat ik in een veilige omgeving was en het was fijn dat er ook plek was voor de nodige luchtigheid en humor. Een goede flow met een fijne afwisseling van actief en rust.’
✨‘Het is een hele fijne workshop! Als je nog niet zo bekend bent met  je levenskracht en opstellingenwerk is het een prachtige manier om hier kennis mee te maken.’

Voor wie is deze workshop geschikt?
Als jij als vrouw in staat bent om jezelf te dragen en verantwoordelijkheid kunt nemen voor het proces in jezelf en om je heen, ben je van harte welkom. Het is belangrijk om te weten dat deze workshop geen vervanging voor therapie is, maar eerder een innerlijke reis die door ons begeleid wordt. Leeftijd speelt geen rol; iedereen is welkom! Als je medicatie gebruikt, overleg dan eerst met ons of onze workshop biedt wat je nodig hebt.

Datum en locatie:
29 juni 2024 van 10.00 uur tot ca 16.30 uur in de Open Ruimte, Zakenstation Alkmaar, Berenkoog 49.

De investering in jezelf:
€144,44, dit is inclusief onze deskundige en liefdevolle begeleiding, (lotus)thee, koffie en lekkernijen. Breng wel je eigen lunch mee!
Yogamatten en kussentjes zijn beschikbaar maar neem gerust je eigen kussentje, yoga stoel of schapenvacht mee om op te zitten als je dat prettig vindt.

Ongeveer een week vooraf 29 juni ontvang je van ons nog een mail met aanvullende informatie. Mocht je eerder vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Voel je welkom!

Harte groet,

Claudia Sanna & Jacqueline Forster

www.Implicare.nl 🌱 & www.praktijkdewijzeuil.nl 🦉

Aanmelden:

Soort ticket: Aantal: Prijs per ticket:
Workshop 29-06-2024
144.44
Aantal: Totaal:
Beschikbare plaatsen 10
  • Het Zakenstation- De Open Ruimte
  • Berenkoog 49
  • Alkmaar
  • 1822 BN

Wanneer:

  • 29 juni, 2024 10:00   -   16:30
Deel dit event
Toevoegen aan uw agenda